Om oss

En pålitlig och trygg partner

Vi är en trygg och pålitlig partner inom fastighetsservice. Vår affärsidé är att kombinera flexibilitet med kundanpassade lösningar. Engagemang är företagets ledord och vi ger stora och små kunder ett helhjärtat arbete oavsett vilken tjänst det än handlar om. Vi erbjuder våra tjänster i hela Stockholm.

Alla våra medarbetare är kunniga och erfarna inom sina respektive områden och vi innehar ansvarsförsäkring för våra tjänster.

Vi är er pålitliga och trygga partner inom fastighetsservice. Utöver fastighetsservice kan vi även erbjuda en lång rad andra tjänster såsom fastighetsdrift, teknisk förvaltning med mera. 

Ett brett utbud tjänster inom fastighetsservice

I vårt breda utbud av tjänster ingår allt från enklare underhåll till byggservicearbeten. Vi är en trygg, säker och flexibel partner oavsett vad du behöver hjälp med och ser alla våra kunder som precis lika viktiga – oavsett uppdragets storlek. Våra uppdragsgivare är fastighetsägare, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar men vi vänder oss även till privatpersoner som behöver hjälp med sina fastigheter.

Vi är aktiva inom näringspolitiska frågor och tar ett socialt ansvar genom att samarbeta med arbetsförmedling och erbjuda olika former av praktik.

Vi ser gärna att ni tar kontakt med oss så att vi tillsammans kan sitta ner och skräddarsy en tjänst som är anpassad efter era behov - vi strävar efter att vara lyhörda för våra kunders önskemål samt visa god flexibilitet om det skulle dyka upp behov av snabba förändringar.

Kompetent och serviceinriktad fastighetsservice i Stockholm